2009. január 4., vasárnap

Összegzés

Mostanában mindenki listákat ír, úgyhogy én is csinálok egy összegzést, igaz, hogy a 2008-as évben még nem működött végig a blog, de azért van miről írni. Íme:

  • 77 könyvet olvastam indulás óta, 20413 oldal terjedelemben, sok szerzőtől, akiket most nincs türelmem összeszámolni. Ez hetente 2,96 könyvet jelent, havonta tizenhármat, egész évre felszorozva 150 fölött lenne a könyvek száma, majd kiderül, hogy idén sikerül-e elérni.
  • Legtöbben a nima.freeblog.hu, a leara.wordpress.com, a konyv.miner.hu és a konyvmolyok.blogspot.com oldalakról találtatok ide, illetve a google segedelmével. Yahoo-s találat összesen három volt, szemben a google-féle 513 darabbal. Érdekes, hogy a világ minden tájáról jöttek látogatók, Argentínától Indián és Japánon át Cote D'Ivore-ig, de a legtöbben Magyarországról, az USA-ból, Szlovákiából, Angliából, Olaszországból és Romániából érkeztek. A legtöbb látogató, szám szerint 37 fő, december 27-én olvasta a blogot, személyenként átlagosan 2,4 oldalt megnézve.
  • Ha már keresők és találatok: a legtöbbeket a Jeffrey Stone e-book és egyéb cherubionos dolgok vonzották ide, Szergej Lukjanyenko, Steven Erikson és Gerald Durrell is előkelő helyen szerepel, de Rejtőnek sem kell szégyenkeznie, igaz, vele kapcsolatban leginkább olvasónaplót kerestek, amivel nem szolgálhatok. Valaki viszont rovásírásos Rejtő-regényt keresett, remélem megtalálta a linket. Mesékkel és Japánnal kapcsolatban is megtaláltak, ami jó. Szívemnek kedves, hogy többen is a "lordpeti" kulcsszó által vezetve találtak el ide :) Decemberben pedig megszaporodtak a Széthulló világhoz kapcsolódó keresések, valószínűleg csoporttársaim észbe kaptak, hogy el kéne olvasni... Az egy időben szintén gyakran jelentkező "Alkonyat e-book" keresések pedig nyilván a mozifilmnek köszönhetőek, mint ahogy a Bogar bárd meséi e-book szintén időleges tünet lehet. "Animal sex regény"-t viszont nem tartok, úgyhogy nem tudom mit keresett a blogom a találatok között. XD
Viszont vár az Elízium lánya Joan Slonczewskitől, úgyhogy megyek is olvasni...

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése